تاکنون، عمده مطالبات مردمی درباره تخریب تأسیسات انتقال آب متوجه دولت (قوه مجریه) و دستگاه قضایی بوده است که همواره اهتمام شایسته‌ای در این زمینه داشته‌اند. اما اکنون ضرورت دارد که مجلس نیز به مسئولیت خود عمل کند.

برخی نمایندگان استان اصفهان به‌جای تمرکز بر مسائل اساسی، بدون ضرورت به حوزه نهادهای مدنی ورود می‌کنند، درحالی‌که شایسته است بر رفع خلأ قانونی در برخورد با تخریب و تعرض به تأسیسات آبی تمرکز کنند.

طبق بندهای ۹ و ۱۵ سیاست‌های کلی نظام قانون‌گذاری، مجلس باید قوانین را در جهت تأمین منافع ملی، حمایت از امنیت اقتصادی و گره‌گشایی از امور اجرایی کشور، متناسب با نیازهای واقعی جامعه تصویب کند. این مسئله یک مطالبه ملی و فوری است که نیازمند اقدام عملی و قانون‌گذاری مؤثر می‌باشد.

پیشنهادها:

۱- ایجاد مناطق امنیتی و حفاظت‌شده ویژه برای تأسیسات آبی، با قوانین سخت‌گیرانه مشابه خطوط نفت و گاز #حفاظت_زیرساخت‌ها
۲- الزام قانونی برای نصب دوربین‌های نظارتی و مانیتورینگ آنلاین جهت کاهش تخریب و شناسایی عاملان #پیشگیری_از_تخریب #نظارت_هوشمند=کاهش_تخریب
۳- جرم‌انگاری ویژه برای محرکان و مشوقان پشت پرده تخریب به‌منظور برخورد قاطع و جلوگیری از تکرار این اقدامات #محركان #مشوقان

مطالبه شهروندی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی: تدوین قانونی جامع و با قید فوریت برای حفاظت از زیرساخت‌های آبی کشور. وقت اقدام است.

#امنیت_آب #حفاظت_زیرساخت‌ها #مجلس_اقدام_کند #یزد_آب_ندارد
با احترام-محمدحسین جعفری(۱۴۰۴/۱/۱۱)

  • نویسنده : دکتر محمدحسین جعفری رئیس کانون وکلای دادگستری یزد
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا